5656.jpg

Turistička organizacija Trebinja proteklog vikenda učestvovala je na „37. Međunarodnom sajmu turizma – PHILOXENIA INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2022“ koji je održan u Solunu.

S obzirom na to da je u pitanju jedna od najprestižnijih i najznačajnijih turističkih smotri jugoistočne Evrope, koja je okupila mnoštvo značajnih turističkih subjekata iz različitih dijelova svijeta bila je ovo odlična prilika da se svjetskoj turističkoj javnosti predstavi Trebinje kao turistička destinacija koja se nalazi u svojevrsnoj turističkoj ekspanziji, te se intezivno razvija i napreduje iz godine u godinu.

Tokom prezentacije zabilježen je značajan broj upita od strane posjetilaca, ali i turističkih subjekata, tur-operatera, turističkih agencija i predstavnika medija iz Grčke, te ostalih zemalja učesnika čime je još jednom potvrđeno da Trebinje jeste prepoznatljiva i atraktivna turistička destinacija koja se sve bolje kotira na globalnom turističkom tržištu.

9696.jpg

Nastup na ovom prestižnom turističkom dešavanju iskorišten je i da se uspostavi nova, te učvrsti i ojača postojeća saradnja sa brojnim turističkim subjektima, te dogovore novi poslovi i posjete našem gradu što će doprinijeti boljoj posjećenosti Trebinja od strane turista iz Grčke i ostalih zemalja Balkanskog poluostrva i Evrope tokom naredne turističke sezone.

Predstavljanje turističke ponude Trebinja realizovano je u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske uz svesrdnu podršku i pomoć Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj i to u sklopu zajedničkog promotivnog štanda koji je bio smješten na vrlo pogodnoj lokaciji u paviljonu 15 „HELEXPO“ sajma.

7878.jpg