U bolnici dvoje djece povrijeđene u prevrtanju ringušpila

DOBOJ- U Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju zbrinuto je troje djece koja su lakše povrijeđena prilikom prevrtanja ringišpila u tom gradu, rečeno je Srni u Bolnici.

Dvoje djece primljeno je u Službu za hirurgiju, dok je jedno dijete ambulantno pregledano i zbrinuto u Službi za otorinolaringologiju.

Iz Bolnice "Sveti apostol Luka" istakli su da je riječ o lakšim povredama i da niko nije bio životno ugrožen.

-Dvoje djece je zadržano u našoj ustanovi u Službi za hirurgiju sa lakšim povredama, dok je treće dijete pušteno na kućno liječenje - dodali su iz te zdravstvene ustanove.

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je sinoć četiri djeteta koja su povrijeđena kada se prevrnuo ringišpil u Parku narodnih heroja.

Dežurni ljekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

-Uglavnom se riječ o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama, nismo imali nijedno lice bez svijesti - navela je Dadićeva.

Iz Policijske uprave Doboj rečeno je Srni da su prijavu o prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja dobili u 20.05 časova.