Policija RS u ponedjeljak stupa u generalni štrajk
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sutra će u Foči organizovati promociju Srednje škole unutrašnjih poslova.
 
Predstavnici Uprave za policijsku obuku i Policijske uprave Foča đake će upoznati o mogućnostima upisa u Srednju školu unutrašnjih poslova, kao i drugim detaljima koji se odnose na način školovanja.
 
Pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Foče izvešće taktičko-pokaznu vježbu, a biće izložena i oprema, sredstva za rad i vozila koje koriste policijski službenici.
 
Zbog izvođenja vježbe, u periodu od 11.00 do 13.00 časova saobraćaj će u Ulici cara Dušana biti obustavljen i preusmjeren u Ulicu Osmana Đikića, najavljeno je iz Policijske uprave Foča.
 
Promocija je zakazana u 12.00 časova, na parkingu Srednjoškolskog centra Foča, a organizatori su pozvali zainteresovane građane da prisustvuju.
 
Vlada Republike Srpske donijela je krajem marta odluku o osnivanju Javne ustanove Srednje škole unutrašnjih poslova. U ovoj školskoj godini vršiće se prepis učenika iz drugih razreda srednjih škola u treći razred Srednje škole unutrašnjih poslova.