368560C6-D261-492B-98F1-EE2A0E51E016.jpeg

Jedna osoba je poginula, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici nekategorisanog puta Busnovi-Marićka i industrijskog makadamskog puta Omarska-Busnovi, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijskoj upravi Prijedor 15. juna 2024. godine prijavljeno je da je na raskrsnici nekategorisanog puta Busnovi-Marićka i industrijskog makadamskog puta Omarska-Busnovi došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su dva lica zadobila teške tjelesne povrede.

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u nezgodi učestvovao D.M. iz Prijedora upravljajući autobusom marke Higer i S.J. iz Prijedora upravljajući vozilom marke Škoda.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je vozač S.J. kao i suvozač iz istog vozila B.J. iz Prijedora koja je prevezena na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je usljed zadobijenih povreda preminula, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.