0B98465E-F500-418E-97D0-6A6B706C5E9C.jpeg
Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila u Trebinju, potvrđeno je u PU Trebinje. U nesreći je stradao osamnaestogodišnji mladić.

„Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo „opel korsa". U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo", saopšteno je iz PU Trebinje.

U centru Trebinja, u ulici Vuka Mićunovića, smrtno je stradao osamnaestogodišnji mladić.

Policija još uvijek vrši uviđaj na licu mjesta i automobil tovare na šlepu, pa više informacija o svemu još nema, osim potvrde da je mladić stradao.

U Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da će mediji o svemu biti blagovremeno informisani.

Saobraćajka se dogodila stotinjak metara od mjesta u samom centru grada na kome se pravi kružni tok, što otežava saobraćaj, ali je na tome mjestu najčešće policajac koji usmjerava i adekvatno je obilježen saobraćajnim znacima.

U pitanju je putni pravac koji od centra grada vodi ka magistralnim putevima prema Nikšiću i Bileći, pa je saobraćaj u ovoj ulici zatvoren, a policija vozila preusmjerava u gradu na druge ulice, a ona iz pravca Bileće i Nikšića na naselje Hrupjela i tamošnje lokalne puteve.

Ulica Vuka Mićunovića je inače poznata kao takozvana "crna rupa" u saobraćaju Trebinja sa velikim brojem teških saobraćajnih nezgoda