trisic-hapsenje.webp

Policija je uhapsila Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji je izvršio samoubistvo saznaju Nezavisne novine.

 
Izvori Nezavisnih novina dodaju da je Trišić trenutno na kriminalističkoj obradi, te da je Trišić osumnjičen za neovlašteno snimanje.

Podsjećamo, na društvenim mrežama je postavljen videosnimak pod nazivom "Molba za rad na benzinskoj pumpi" na kojem se vidi mladić dok popunjava "prijavu za posao". Mladić je kasnije izvršio samoubistvo nakon što je videosnimak postao viralan.

Narod je reagovao. Ne samo iz Srpske, nego i iz regiona i iz svih krajeva do kojih je doprla vijest o smrti mladića Mladena Dulića. Snimak koji je dospio na društvene mreže izvrgao ga je ruglu, ismijavanju...

Ovaj slučaj je pouzka za sve... Za one koji svoje frustracije i nezadovoljstva"liječe" na drugima kako je to činio Trišić. Za cjelokupno društvo...da malo svi razmislimo i da se ponašamo kao ljudi. Samo tako možemo ovo društvo učiniti boljim, sigurnijim, ljepšim...