Ukrao automobil u Istočnom Sarajevu, pa uhvaćen pijan za volanom u Derventi
DERVENTA - Policija iz Dervente uhapsila je juče D.M. iz Istočnog Sarajeva jer se sumnjiči da je ukrao automobil u ovom gradu, pa je uhvaćen pijan za volanom u Derventi.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su policijski službenici iz Dervente juče oko 23.20 časova lišili slobode lice D.M. iz Istočnog Sarajeva, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa.

"Policijski službenici Policijske stanice Derventa su juče oko 12.05 časova izvršili kontrolu putničkog automobila marke ford kojim je upravljalo lice inicijala D.M. sa područja grada Istočno Sarajevo. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,13 g/kg, nakon čega je isto lišeno

slobode zbog počinjenog prekršaja.

"Postupajući po depeši Policijske stanice Istočno Sarajevo utvrđeno je da je navedeno lice upravljalo vozilom koje je otuđeno u toku noći 05/06. juna na području grada Istočno Sarajevo. Nakon što su prestali razlozi za zadržavanje lica po prekršaju, isto je lišeno slobode u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa. Navedeno lice će biti predato na dalje postupanje policijskim službenicima Policijske stanice Istočno Sarajevo", naveli su iz Policijske uprave Doboj.