Ulaganje u rad i talenat uvijek su dobra investicija

mm.jpeg (147 KB)

Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” nastavio je i pored izuzetnih projekata koji su u toku da u kontinuitetu podržava sportske kolektive i mnogobrojna udruženja i organizacije u cijeloj Republici Srpskoj.

Sa iskrenom željom za što boljim rezultatima MH “Elektroprivreda Republike Srpske” podržala je djelovanje Organizacije mladih “Sitnica” iz Bileće.

Pomenuta organizacija dobro je poznata po entizijazmu i aktivizmu mladih u Bileći i okolini po uređenju sportskih terena, ali i drugim društveno korisnim aktivnostima, kao što su reaktivacija i uređenja sportskih terena i slično.

lll.jpeg (92 KB)

Na pruženoj podršci našeg energetskog giganta zahvalio se Dragan Delić, predsjednik Organizacije mladih “Sitnica” Bileća.

Generalni direktor MH “Elektroprivreda Republike Srpske” Luka Petrović želi da se Bileća i KK “Heo” što prije vrati u vrh košarke Republike Srpske, gdje je ne tako davno i bio. Ne zaboravlja se da su bilećki košarkaši igrali evropske utakmice, a sad su nažalost u teškoj situaciji. Uz želju da se što prije vrate gdje im je i mjesto podršku je pružiola MH “Elektroprivreda Republike Srpske”.

Na pruženoj pomoći zahvalio se prvi među jednakima, predsjednik KK “Heo” Andrija Vujović.

„Podršku u svojim aktivnostima od MH “Elektroprivreda Republike Srpske” dobio je i Sportski savez opštine Foča. Ova sportska asocijacija u skladu sa mogućnostima pomaže razvoj sporta Foče, i na raspolaganju je svima“, naglasio je ovo predsjednik Saveza Duško Rašević, uz zahvalnost Luki Petroviću na pruženoj podršci.

Direktor Petrović naglasio je da Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” u vremenu velikih investicija, ali i turbulencija na tržištu energije i energenata nastoji pomagati društveno korisne asocijacije, i tako će činiti i ubuduće.

hhh.jpeg (87 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×