Upravni odbor Nezavisnog sindikata radnika RTRS - Foto: RTRS
Upravni odbor Nezavisnog sindikata radnika RTRS najoštrije osuđuje klevete koje je na račun naše koleginice Nataše Miljanović Zubac u programu Hepi televizije 30.01.2021. godine izrekao predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

- Osuđujemo ponašanje i voditelja Hepi televizije koji su u razgovoru sa Vojislavom Šešeljom dozvolili ovaj podao i neljudski napad, bez ikakvog negodovanja, svjesno ignorišući niz ni na čemu zasnovanih, sramotnih, morbidnih i ženomrzačkih uvreda kojima je našoj članici i koleginici nanesen težak duševni bol. Ukoliko Hepi televizija ne reaguje osudama na ovaj napad, direktno se stavlja na stranu laži i verbalnog nasilja - navodi se u saopštenju.

Nezavisni sindikat radnika RTRS će svim pravnim sredstvima stati u odbranu časti naše koleginice i njene porodice i učiniti sve da ovakvo ponašanje bude kažnjeno.

- Nataša Miljanović Zubac je ugledna, izuzetno profesionalna i poštovana radnica Radio-televizije Republike Srpske bez ijedne mrlje u svojoj višedecenijskoj karijeri - naglašavaju iz Upravnog odbora Nezavisnog sindikata radnika RTRS .

Iz Upravnog odbora Nezavisnog sindikata radnika RTRS pozivaju cjelokupnu javnost da se pridruži u osudi ponašanja Vojislava Šešelja za kakvo nema mjesta u civilizovanom društvu.