Policija i dalje traga za masovnim ubicom iz okoline Mladenovca. Kako se sumnja Uroš B. (21) iz tog grada u krvavom pohodu u Duboni, Šepšinu i Malom Orašju ubio je najmanje osam osoba, a 13 ranio, pa se potom dao u bijeg.

Mještani Dubone u razgovoru za Kurir kazali su da su šokirani onim što se u njihovom i drugim mjestima dogodilo.

Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvijek djelovao kao dobro dijete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina.

– Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spriječi. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio – priča mještanin Dubone.

On dodaje da je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.

Mještani u strahu, policija traga za masovnim ubicom iz Mladenovca

Mještani u strahu, policija traga za masovnim ubicom iz Mladenovca

– Nije bio problematičan, uvijek je djelovao kao mirno i dobro dijete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovdje i kupio prase – priča naš sagovornik.

Kako kaže mještanin, prema onome što su oni saznali Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snaju i dječaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

– U tri sela je napravio krvavi pir, osim Dubone bio je i u Šepšinu i u Malom Orašju. U Malom Orašju je pucao na grupu od oko 20 djece. Zastao je, izašao iz kola i zapucao na njih – priča sagovornik Kurira.

Kako je Kurir saznao na licu mjesta, otac i brat Uroša B. nisu ni znali šta se dešava, a kada je otac saznao samo se srušio na zemlju.

– Otac i brat su izašli na ulicu i kada su ocu rekli šta se dešava on se srušio od šoka – kažu očevici za Kurir