421926189_849029857233873_3002240611192059417_n.jpg (245 KB)

JZU „Bolnica Trebinje“ organizuje dvodnevnu školu za trudnice, koja je namijenjena svim budućim majkama koje žele saznati više o trudnoći, porođaju, njezi novorođenčadi i mnogim drugim korisnim temama.

Program škole obuhvatiće predavanja koja će voditi dr Marija Andrić, načelnica Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo, zajedno sa babicama sa odjeljenja.

„Govorićemo o zdravom stilu života u trudnoći, ishrani, fizičkoj aktivnosti, higijeni, opasnim supstancama i putovanjima, o dojenju, pripremi za porođaj kao i o procedurama koje prate porođaj“, navode iz trebinjske Bolnice.

Sve polaznice će imati priliku postavljati pitanja, razmjenjivati iskustva sa drugim trudnicama, te naučiti o najnovijim praksama i smjernicama vezanim za trudnoću i roditeljstvo.

„Ova dvodnevna škola je besplatna za sve naše trudnice i dio je naše posvećenosti da podržimo i informišemo buduće majke tokom ovog posebnog razdoblja života. Sve zainteresovane, molimo vas da se prijavite putem naše fejsbuk stranice, a potrebni podacu su ime i prezime i broj telefona. Termin održavanja škole biće naknadno objavljen“, poručili su iz Bolnice Trebinje.