Nebojsa-Vukanovic.jpg

Kada narodni poslanik Nebojša Vukanović upadne na privatni posjed i snima roditelje onih koje je namjerio da proganja - to je normalno i herojsko djelo, ali kada Nebojša Buha, suprug Ane Bokonjić Buha koju Vukanović godinama unazad proganja, presreće na ulici i o njoj piše i govori kojekakve laži, upadne tom istom Vukanoviću na privatni posjed - to je krivično djelo i težak prestup.

Predstava koju Nebojša Vukanović igra, glumeći Robina Huda, ovoga puta se dogodila u njegovom dvorištu, ali je on odmah podigao sve policijske jedinice, tužilaštvo i ostale organe gonjenja, jer je tobože ugrožena njegova i bezbjednost njegove porodice. Kao da niko drugi u ovom gradu nema majku nego Nebojša Vukanović i da je normalno da druge majke noćima ne spavaju kada Vukanović o njihovoj djeci iznosi laži, prostačke komentare, nazivajući ih ljudskim ništavilima, prodanim dušama, izgrednicima, smećem i ludacima. To je u redu, ali nije u redu kada se to isto desi pred ulaznim vratima njegove porodične kuće i kada mu se pokuša vratiti istom mjerom.

Apsolutno neopravdavajući čin Nebojše Buhe i njegov dolazak pred Vukanovićevu kući, gdje se na videu koji je objavljen ništa ne čuje, a gdje je bila njegova majka, jer se on u tom trenutku nalazio u Rimu, kakva je razlika u odnosu kada Vukanović presretne Anu Bokonjić Buha, snima je i ponižava i taj video zatim podijeli na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje je komentatori nazivaju pogrdnim imenima, prijete joj i proklinju nju i njenu porodicu?

Kakva je razlika u odnosu na Nebojšu Vukanovića kada stane ispod stambene zgrade u kojoj živi Ana Bokonjić Buha sa suprugom i dvoje maloljetne djece i počne da snima video i ukazuje na Anina samo u njegovoj glavi urađena nedjela!?

Pitanje je da li je i sada Vukanović postao bar malo svjestan kako se osjećaju ljudi i majke kada on u svom zanosu počne da proganja njihovu djecu po gradu, smarajući da je samo ono što on misli i radi ispravno i mjera pravednosti, a da je sve suprotno tome pogubno za ovo društvo i grad.

Vukanovićevo konstantno izigravanje žrtve zarad jeftinih političkih poena i plaćenih klikova je prevršilo svaku mjeru, gdje je samo on žrtva, a svi drugi nesposobni, lopovi i kriminalni.

Nebojšu Vukanovića još nijednom policija nije privela u porodičnoj kući, a ako je suditi po Nebojši Buhi i njegovom primjeru - i te kako je imala osnova da ga bar deset puta do sada u marici sprovedu u stanicu. Ali nisu to radili, već bi ga pozivali da dođe u tu istu stanicu i da izjavu, jer trebinjsko tužilaštvo navodno nikada nije imalo dovoljno argumenata da zaustavi njegovo ponašanje koje je odavno postalo opasno.

Ne, to je normalno jer je u pitanju Nebojša Vukanović, koji devijantnim ponašanjem i krajnje neuravnoteženim djelovanjem potpuno svjesno dovodi u opasnost brojne svoje sugrađane jer nisu po njegovoj mjeri i ne podržavaju njegove sulude misli. Ali je zato Nebojša Buha odvezen u stanicu, stan mu je pretresen u potrazi za oružjem, koje nije pronađeno ni nakon detaljne pretrage, a kojim bi tobože mogao da izvrši krivično djelo.

Screenshot_20240209_200051_YouTube-min.jpg

Kada ste, gospodo iz policije, sudstva i tužilaštva, pretresli imovinu Nebojše Vukanovića? Kad ste provjerili da li on ima u posjedu oružje? Jeste li ikada pomislili da njegovi sljedbenici i zaluđenici u njegovu riječ mogu da presretnu i verbalno i fizički napadnu ljude koje on proziva po ulici ni krive ni dužne? To vam nije palo na pamet, o tome niste razmišljali!?

Reakcija Nebojše Buhe da zaštiti svoju suprugu i porodicu je isključivo i samo odgovornost organa gonjenja, jer ni nakon više godina nisu u stanju da adekvatno reaguju i zaštitite ljude od progona, neovlašćenog snimanja, kleveta i izmišljotina Nebojše Vukanovića.

A Vukanović, osokoljen šakom sljedbenika i dobro unovčenim prihodima od klikova, nastavlja da upada u privatne posjede, proganja ljude po ulicama, neovlašćeno snima i o pojedincima iznosi laži, gdje je svako ko ne misli i ne radi kao on - lopov i kriminalac, koji se obogatio na tenderima i saradnjom sa vlašću.

Što je mnogo mnogo je. Od danas je ovo uzrok, a o posljedicama će se tek pričati.

IZVOR: TREBINJE LIVE

https://trebinjelive.info/2024/02/10/uzrok-posljedice-i-porodica/