Vaterpolo spektakl sutra u Trebinju: Jadran dočekuje Ferencvaroš

Vaterpolo.jpg (358 KB)

U okviru novog vaterpolo spektakla, sutra u Trebinju će ekipa “Jadran” Herceg Novi dočekati jednu od najjačih ekipa Evrope, Mađarskog šampiona Ferencvaroš iz Budimpešte.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić kaže da je održavanje lige šampiona u Trebinju od izuzetnog značaja za naš grad.

“Zahvaljujući našim dobrim odnosima, utakmice se igraju ovdje. Smatram da je ova šansa dobro iskorištena i da smo dokazali da možemo biti dobri domaćini. Poželio bih Jadranu sutra da pobjedi i da budemo ponosni da su baš ovdje napravili istorijski rezultat”, kaže gradonačelnik Ćurić.

Direktor JU “Bazeni” Trebinje Bojan Okuka je istakao da se organizacijom Lige šamiona dokazalo da možemo ugostiti najjače ekipe iz regiona i šire.

“Zahvaljujemo se gradonačelniku Trebinja, rukovodtvu HET-a i upravi Jadrana što su nam omogućili da ove utakmice gledamo u Trebinju. Nadam se da ćemo u budućnosti se naći na kalendaru svih vaterpolo klubova iz regiona i šire”, kaže Okuka.

Boro Lučić, predsjednik Vaterpolo kluba Jadran iz Herceg Novog kaže da je ovo veliki spektakl vrijedan gledanja.

“Birali smo grad gdje se možemo osjećati kao domaćini. Hvala svima i upravi Grada Trebinja i svim građanima koji su nam pomogli da sve do sada bude na najvišem nivou. Potpuna podrška i ljubav”, kazao je Lučić.

Martin Gadrašević, kapiten Jadrana je istakao da su igrači spremni za sutrašnju utakmicu.

„Ovdje je lako igrati jer je ambijent savršen, uslovi odlični. Sutra nas očekuje jaka ekipa sa dosta reprezentativaca ali i naša ekipa je jaka. Krasi nas spoj mladosti i iskustva. Biće to dobra utakmica“, kaže Gadrašević.

Petar Radanović, prvi trener ovog tima kaže da je Ferencvaroš ekipa sastavljena od jakog tima i puno reprezantivaca koji imaju iskustvo u ovakvim spektaklima.

„Ali ja ne sumnjam u moje momke jer su spremni da ginu za pobjedu. To su momci koji skupa trenitraju dugo, koji su izuzetni i očekujemo veliki spektakl“, kaže Radanović.

Utakmica će se odigrati na zatvorenom bazenu, a početak je u 18.45 časova.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×