U okviru manifestacije „Trebinjska zimska čarolija“ večeras će od 18:00 časova u Dučićevoj ulici članovi trebinjskog „Slou fud“ konvivijuma upriličiti degustaciju priganica napravljenih od domaćeg pšeničnog brašna.Priganice će biti služene u slanoj varijanti uz kajmak i sir iz mijeha i u slatkoj varijanti sa medom i domaćim džemovima, kažu u Turističkoj organizaciji grada Trebinja, uz poziv sugrađanima da budu dio zabave u Dučićevoj ulici i uživaju u autohtonim hercegovačkim specijalitetima i muzičkom programu – večeras rezervisanom za nastup folklornog ansambla iz Danilovgrada.
Ovaj vikend „Trebinjske zimske čarolije“ u znaku je meda i domaće hrane, a ove proizvode Trebinjci i njihovi gosti mogu da degustiraji i trguju u šest kućica sa domaćim izlagačima u Dučićevoj ulici.
Zimske svetkovine uz bogat muzički, gastronomski i program za djecu na ulicama Trebinja biti priređivane tri dana u sedmici, uglavnom vikendom, a u pet tematski osmišljenih programa trajaće do 14. januara naredne godine.
Radio Trebinje