FDAA7BA2-2A79-4C15-916B-C13C8A852ED7.jpeg
Kako sada stvari stoje u trci za gradonačelnika Trebinja opozicija bi mogla imati najmanje dva kandidata. Dugogodišnji SDS-ovac Ranko Vučinić prelomio je i sebe kandidovao. Ne želi u istu kolonu sa Listom za pravdu i red Nebojše Vukanovića.

"Najviše mi je žao što moje stare dugogodišnje kolege nisu i ne znam zašto shvatile da sam u pravu i da je ovo moje razmišljanje ispravno ali pokazaće vrijeme i priznaće samo sebi grešku", rekao je Ranko Vučinić, nezavisni kandidat.

Vučinić više nije član SDS niti je naš kandidat kaže za ATV prva trebinjska SDS-ovka. Milica Radovanović poručuje da ova stranka punu podršku daje Lazaru Radanu.

"Što se tiče gospodina Vučinića, on je samovoljno potpisao istupnicu iz SDS-a tako da on nije više član SDS-a i mi se apsolutno ograđujemo od svega onoga što on ubuduće čini", rekla je Milica Radovanović, predsjednik GrO SDS Trebinje.

Dva sigurna kandidata gledaju jedan u drugoga niko treći ih ne zanima. Mirko Ćurić iz SNSD-a i Lazar Radan sa Liste za pravdu i red obećavaju mirnu kampanju a o ostalim kandidatima kažu.

"Već ima nekih najava i svak ima pravo da se prijavi i da ispuni sve te uslove", rekao je Mirko Ćurić, kandidat SNSD za gradonačelnika Trebinja.

"Ja lično se ne bavim tim stvarima, niti se naša politička opcija bavi tim stvarima, mi ne ulazimo u to i ako bude više kandidata ne zavisi od nas niti nama to išta znači potpuno nam je svejedno", rekao je Lazar Radan, kandidat Liste za pravdu i red.

Kako sada stvari stoje na listiću za prvog čovjeka grada na jugu moglo bi se naći više imena. Prijavu CIK-u je poslao i prvi NDP-ovac Bojan Šapurić.