Trebinje i JP „Vodovod“ iz našeg grada domaćini su 16. Sportskih radničkih susreta vodovoda Republike Srpske, koji će u naredna tri dana biti održani na sportskim terenima „SL Olimp“ u Gradu sunca.


Direktor „Vodovoda“ Trebinje Spasoje Radović istakao je da je naš grad prvi put organizator tradicionalnih susreta, a ove godine učestvuje više od 550 radnika iz dvadeset vodovodnih preduzeća Srpske, koji će se do nedjelje, 9. juna, takmičiti u osam sportskih disciplina.


Poželjevši gostima dobrodošlicu, Sportske radničke susrete vodovoda otvorio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

On je kazao da će ovih dana naš grad biti pun gostiju jer je uz susrete radnika vodovoda Trebinje za vikend domaćin i tradicionalne motorijade.

„To je ono čemu težimo: da što više ljudi dolazi u naš grad i da bude što više prilika da predstavimo Trebinje na najbolji način. A danas već imamo i dovoljno kapaciteta da primimo veće grupe gostiju“, kazao je Ćurić dodajući da se Trebinje trudi da svi posjetioci budu zadovoljni uslugom, jer se samo zadovoljan gost opet vraća.

Predsjednik Udruženja vodovoda Srpske i direktor banjalučkog vodovodnog preduzeća Zoran Popović podsjetio je da se sportski susreti radnika tradicionalno organizuju svake godine sa ambicijom da svaki naredni skup bude bolji.

„Ovdje u Gradu sunca je predivan ambijent, nadamo se da će nas i lijepo vrijeme pratiti – a neka pobijede najbolji“, kazao je Popović.

Radio Trebinje