Radovan Višković u Trebinju - Foto: SRNA
Predsjednik Vlade Radovan Višković čestitao je Trebinjcima slavu grada Preobraženje Gospodnje i poručio da će pažnja republičkih institucija i dalje biti usmjerena na razvoj ove lokalne zajednice.

- Ovdje sam da poručim građanima da je Trebinje veoma značajno za Republiku Srpsku i da ćemo mi koji predstavljamo institucije i u narednom periodu punu pažnju posvetiti razvoju grada - rekao je Višković novinarima u Trebinju.

On je ocijenio da svi koji su dobronamjerni, koji žele mogu da vide da je Trebinje imalo pažnju institucija Srpske, da je tu ulagano, što će biti i nastavljeno.

Višković je podsjetio na značajne infrasturkturne projekte koji su od vitalnog značaja, ali je građanima poručio da u vrijeme korone treba da čuvaju svoje i zdravlje svojih porodica i tako daju veliki doprinos razvoju Republike Srpske i ekonomije.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je istakao kako treba da pošalju jedinstvenu poruku da su za projekte i investicije kako bi prvenstveno mladi ljudi došli ovdje i zasnovali porodice, a da im Gradska uprava, uz podršku Vlade, obezbijedi radna mjesta.

On je napomenuo da svi projekti koji su aktuelni obećavaju, te podsjetio na klinički centara i aerodrom, koji treba da počnu da se grade.

Ćurić je zahvalio za podršku koju gradu na Trebišnjici pružaju republičke institucije.