Radovan Višković (foto:Vlada Republike Srpske) - Foto: Twitter
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku prosvjetnim radnicima, đacima i njihovim roditeljima povodom početka nove školske 2020/2021. godine.

- Svaki početak nove školske godine predstavlja novi zamah u sticanju znanja, usavršavanju vještina i savladavanju novih zadataka - rekao je Višković.

Svim učenicima želi da školska 2020/2021. godina bude bolja i uspješnija od prethodnih i da predanim radom i trudom dosegnu svoje najviše ciljeve, posebno kako kažaže, najmlađim učenicima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, želi da škola postane najdraže mjesto, puno radosti, učenja i druženja.

- Ovog septembra, škola kreće u izmijenjenim uslovima, a pred nama su novi izazovi, sa kojim treba zajedno da se nosimo i budemo odgovorni, jer samo ako se svi budemo pridržavali mjera i preporuka možemo osigurati bezbjedniji i bezbrižniji boravak đaka u školi i neometan nastavni proces - istakao je predsjednik Vlade u čestitki.

Uvjeren je da zajedničkim zalaganjem i odgovornim ponašanjem prema samima sebi i svojim bližnjim mogu da se prevaziđu svi izazovi.

- Vlada Republike Srpske, uprkos novim okolnostima u ovoj godini, nastavlja sa radom na unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa i primjenjivosti stečenih znanja. U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, svim zaposlenim u obrazovnom sistemu, đacima i njihovim roditeljima, želim srećnu i uspješnu novu školsku godinu - navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.