Vaspitna ustanova "Naša radost" u Trebinju realizovala je u ovoj godini više projekata za dobrobit djece u gradskom i prigradskim područjima, a u planu je niz aktivnosti koje će doprinijeti da ova ustanova bude još organizovanija i prijatnija za boravak mališana, poručilo je rukovodstvo vrtića na proslavi krsne slave - Svetog Nikole.




Tokom ove godine otvorena je jaslička grupa u vrtićima u Bregovima i Policama, a mješovito odjeljenje od desetero djece u Lastvi i psihologopedski kabinet u Bregovima.

Direktor vrtića Aleksandar Vukanović pozdravio je djecu i goste, među kojima je bio i Njegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, i poručio da najmlađi zaslužuju najviše pažnje, te da im moraju biti obezbijeđeni uslovi da djetinjstvo provedu što srećnije.


Vrtić je imao veliku podršku od Gradske uprave i kompanije "Svislajon" koja je donirala krevetiće za jaslice.
Salon namještaja "Desetka" je ove godine obradovao sve mališane sa paketićima.



Predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak čestitao je slavu djeci i zaposlenima, kojima je poželio da plemenitu misiju jednako dobro obavljaju i ubuduće za dobrobit cijele zajednice.
Nakon lomljenja slavskog kolača djeci su podijeljeni nikoljadanski paketići.
Djeca iz sva tri objekta ove vaspitne ustanove pripremila su svečani program u slavu Svetog Nikole, koji se smatra i zaštitnikom djece.
.