6B82EA9E-E9EE-485C-9E94-E34D843133AB.jpeg
Lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović tvrdi da predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić stoji iza tekstova protiv njega i da je na pogrešnom putu.

Govoreći o kandidaturi za gradonačelnik Trebinja u emisiji “Imate riječ”, Vukanović poručuje da je njihov kandidat Lazar Radan. Takođe dodaje da je razočaran jer je dobar dio svoje karijere podržavao druge.

– Lično sam imao takvu ambiciju 2012. godine i prava je šteta što mi je malo nedostajalo. Imao sam gotovo 28 odsto. Kad sam se kandidovao svi su mi se smijali, s jedne strane opozicija Vučurević, Čavić, PDP, radikali, a sa druge strane SNSD, DNS, SP. Bio sam sam i imao sam više glasova nego SNSD. Malo je nedostajalo. Nisam pobijedio ja, ali su pobijedile ideje. Tada sam govorio da se treba okrenuti turizmu, napraviti hotele, popločati Stari grad, agrarni fond… Sve što sam govorio preuzeo je SNSD, mnoge stvari iskvario, ali je taj pravac razvoja Trebinja preuzet u cjelosti. Mogu da kažem da nisam pobijedio kao kandidat, ali su pobijedile ideje. Moja ambicija je da se Trebinje oslobodi – kaže Vukanović.

Poručio je i da kada dolazite iz Trebinja, to se često smatra provincijom, a onda pretpostavljaju da nemate nikakvu strukturu iza sebe, nema službe, nema stranaca, nema kapitala, ali da će Lista za pravdu i red razbiti taj tabu.