vukanovic-nebojsa3232.jpg

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske objavio je tekst pod naslovom "Hoće li odgovarati otmičari iz Bileće?" u kojem iznosi da je javnost u Bileći uznemirena i da očekuje da policija i tužilaštvo procesuiraju osumnjičene, od kojih su neki u bjekstvu a neki su uhapšeni i nalaze se u pritvoru u Trebinju.

Na njegov tekst, reagovala je i osoba koja koristi Facebook nalog pod imenom "Jelena Saric". A koja je na Vukanovićev Facebook stasus odgovorilada je upravo Vukanović jedan od indirektnih krivaca zbog kojih je nesrećni mladić otet i pretučen. 

 

 

"Uvaženi narodni poslaniče Nebojša Vukanoviću ovim putem te moram podsjetiti da si ti jedan od indirektnih krivaca što je ovaj momak nastradao, a evo kako da te napomenem da si prije nekih 6 mjeseci na svom blogu pružio mediski prostor i veličao vinovnike ovog gusnog događaja koji potresa Bileću. Pitam se da li ćes i ti kao indirektni krivac odgovarati što si ovim mladićima dao krila i pospješio ih da se ovako ophode prema svojim sugrađanima", napisala je Jelena Saric u komentaru na Facebooku i u prilog linkovala video Nebojše Vukanovića sa YouTuba na kojem se nalazi jedan od učesnika ovog događaja koji je uznemirio Bileću i okolinu.