1EA75551-4E93-4CFE-AA1B-25057BA8A4B9.jpeg
Nebojša Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red prijavio je sestru i zeta, koji inače žive u Palama na trebinjsku adresu i time pokazao da u borbi za glasove ne preza od nečasnih radnji, kažu u trebinjskom SNSD-u i dodaju da će ga zbog izbornih mahinacija prijaviti nadležnim institucijama.


Vodeći se sopstvenom beskrupuloznošću, Vukanović je SNSD-u pokušao da pripiše “višak” glasača koji ne žive u Trebinju, a na biračkom su spisku, po principu “Držte lopova”.
“Ko zna koliko je još građana drugih sredina prijavio na raznorazne adrese po Trebinju kako ne bi doživio totalni izborni debakl”, kažu u Gradskom odboru SNSD Trebinje i dodaju da su Vukanovićeve mahinacije odavno prepoznate, ali mu džaba i da upiše i mnogo veći broj ljudi jer o pobjedi može samo da sanja.


“Više od dvije trećine građana Trebinja je prepoznalo put razvoja u napretka. Iza politika SNSD-a i koalicionih partnera stoje konkretni projekti i programi i to je vidljivo na svakom metru ovoga grada”, navode u SNSD.


Dodaju da, Vukanović i njegovi sljedbenici nemaju nikakvih rezultata, niti programa, pa im preostaje samo da spletkare, smišljaju prevare i pokušavaju da dobiju glasove na obmanama.


Velikoj i snažnoj partiji kao što je SNSD, sa jasnim ciljevima i projektima populizam i mahinacije nisu potrebni jer imamo timove sposobnih, kvaliternih, mudrih i radnih kadrova, kao i birača, dodaju u SNSD-u Trebinje.