„Hidroelektrane na Trebišnjici“ već decenijama pružaju podršku razvoju sporta u našem gradu, ali i cijeloj Hercegovini. Jedan od klubova čiji se rad kontinuirano podržava je Košarkaški klub „Leotar“. S toga su članovi uprave KK „Leotar“ uručili priznanja i zahvalnice čelnim ljudima „Hidroelektrana na Trebišnjici“.

U odsustvu direktora Gordana Mišeljića, uokvireni dres kluba primio je Milan Mitrović, izvršni direktor za upravljanje sistemom.


Priznanja su uručena i ostalim članovima Uprave – Iliji Tamindžiji, Slobodanu Čomiću i Milanu Kovaču.


Izvršni direktor Milan Mitrović se zahvalio na poklonima i izrazio nadu da će HET i KK „Leotar“ nastaviti dobru saradnju kako bi sportski talenti imali još bolje uslove za rad i napredak.

„Mi smo jedini klub u regionu, koji je ovu sezonu počeo sa dvanaest domaćih, trebinjskih igrača što je pravi raritet i misaona imenica za mnogo veće gradove u regionu, a sve to ne bi uspjeli bez pomoći upravo HET-a i ostalih preduzeća koja djeluju u sastavu ERS-a te šire društvene zajednice“, istakao je Milutin Mastilović, predsjednik UO KK „Leotar“.

Sportski direktor Vladimir Aleksić upoznao je članove Uprave „Hidroelektrana na Trebišnjici“ sa organizacionom strukturom kluba, od škole košarke, preko svih takmičarskih selekcija u mlađim kategorijama koje broje preko 150 djece, te posebno istakao činjenicu da je KK „Leotar“ dobio povjerenje KSRS da organizuje finalnu utakmicu najmasovnijeg takmičenja, Kupa Republike Srpske, koja će biti održana 14. februara tekuće godine u našem gradu.