63CDDB08-B9B6-4EF5-AC93-D39002A626E2.jpeg
U sklopu radova na rehabilitaciji regionalnog puta R-435 Nevesinje - Berkovići danas je izvršeno postavljanje asfalta na Gvozdenom mostu. Nakon dvočasovnog prekida, nešto poslije 15 časova ponovo je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja preko mosta na Zalomki. Radove je finansiralo Javno preduzeće <<Putevi Republike Srpske».

Tehnički direktor u preduzeću <Nevesinjeputevi» Milovan Samardžić kaže da je presvlačenje asfalta na mostu bilo tehnički najzahtjevnije. On je dodao da je sa današnjim radovima završena rehabilitacija dionice Ljeskovik - Vojine, duge dva kilometra, s tim da je preostalo da se urade još neke manje intervencije na pješačkim stazama.

5FB6C25D-E1DB-4C8D-AE00-2929E4ADBBEF.jpeg

Radove su obišli načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović i zamjenik načelnika Bogdan Botić. Izrazili su zahvalnost «Nevesinjeputevima» i JP «Putevi RS» na uspješno obavljenom poslu.

Avdalović je naglasio da je ovo važna saobraćajnica koja Nevesinje povezuje sa selima u jugoistočnom dijelu lokalne zajednice i opštinama Bileća, Berkovići i Trebinje. On je istakao i značaj ovog puta za privredu, podsjećajući da su u punom jeku radovi na sistemu «Gornji horizonti».