Promocija Zlatibora u Dučićevoj ulici: Nagrade za sve posjetioce od 16:30  časova | Radio Trebinje
Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa "Dino park Zlatibor" u sklopu "Svečanog otvaranja ljetnje turističke sezone" u subotu 20. maja od 11.30 do 12:00 u ulici Jovana Dučića organizuje događaj pod nazivom „Znanjem do trona, pa sa porodicom na odmor do Zlatibora“.
Ovaj projekat Dino park Zlatibor predstavlja u formi nagradng kviza u 16 gradova iz Crne Gore, Srbije i Republike Srpske.
Učesnici će imati priliku da uživaju u interesantnom programu, prezentaciji Zlatibora, ali i da svojim znanjem osvoje brojne nagrade, kao što su: porodični vikendi na Zlatiboru, jednodnevni izleti , porodični spa vaučeri, porodične večere, ručkovi, atrakcije za cijelu porodicu i djecu, besplatne dječije ulaznice ali i porodične za Dino park.
Najava: PROMOCIJA ''DINO PARK ZLATIBOR & PRIJATELJI'' | Herceg Televizija  Trebinje
Za učesnike je predviđeno 200 nagrada koje su obezbijedili partneri projekta: TO Zlatbor, Gold gondola, Turisticko-rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Zlatibor, Hotel Mona, Hotel Buket, Hotel Vip Casa, Hotel Palisad, Hotel In, Masa restoran, Grand restoran, Konoba akustik, Hotel Konak, Kompleks Kraljevi Konaci, Hotel All seanse, Milky, Rafting Centar RT i Titova Vila.