rsz_unnamed_28 (2).jpg

Predstavnici TO Trebinje danas su  u prostorijama Turističkog info centra  ugostili pokrajinskog sekretara za privredu i turizam u vladi AP Vojvodine, dr Nenada Ivaniševića, pokrajinskog sekretara za finansije u vladi AP Vojvidina Smiljku Jovanović  i pomoćnika pokrajinskog sekretara privrede i turizma, Milana Jarića.

 

U konstruktivnoj raspravi razgovarano je o aktuelnim kretanjima i pokazateljima u turističkom sektoru u Vojvodini i Trebinju, a naš grad je apostrofiran kao jedan od najboljih regionalnih primjera, kako se turizam razvija i kako se dobrim upravljanjem destinacijom može postići mnogo.

 

Ivanišević je istakao da je, pored turizma, jedan od ciljeva posjete Trebinju, povezivanje aktera u privredi, kao i predstavljanje Vojvodine kao centra turizma u regionu, prije svega u smislu gastroturizma, vinskog, vjerskog i kulturnog turizma.

 

Ivanišević je ovom prilikom  pozvao predstavnike TO Trebinje da uzmu učešće na predstojećem Turističkom samitu, koji će 8. i 9. juna biti održan u Inđiji, a okuplja sve najznačajnije predstavnike sektora turizma i ugostiteljstva u regionu.