KK Crvena zvezda (foto: kkcrvenazvezda.rs) -
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je danas u Beogradu dvije garniture dresova (domaći i gostujući) u kojima će crveno-bijeli nastupati u sezoni 2020/2021.

To je tradicionalno urađeno na Media Day Evrolige, koji je održan u dvorani Aleksandar Nikolić, ovog puta u posebnim okolnostima uz sve propisane mjere uslijed epidemiološke situacije.

- Veoma nam je drago što smo potpisali trogodišnji ugovor sa takvim gigantom u proizvodnji sportske opreme kakav je kompanija Adidas. Posebna nam je čast što smo dogovorili saradnju sa Adidas global, a to je privilegija samo nekoliko klubova u evroligaškoj porodici. Obaveza menadžmenta Crvene zvezde je da omogući igračima najbolje moguće uslove, a jedan od koraka u tom pravcu je da igrači i imaju vrhunsku opremu u pohodu na najveće ciljeve koji su uvek obaveza našeg kluba. Adidas i Crvena zvezda, to je prirodan spoj, najbolji sa najboljima - istakao je direktor kluba Filip Šunturlić.

Novi dresovi KK Crvena zvezda su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, a crveno-bijeli će osim terena dijeliti u narednim sezonama i isti logo sa ostalim klubovima iz porodice Adidas u Evroligi: Real Madridom, Panatinaikosom i Bajernom iz Minhena.

Manekeni dresova u dvorani Aleksandar Nikolić bili su kapiten Branko Lazić, Marko Simonović, Ognjen Dobrić i Džordan Lojd.