urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

Trebinje na Sajmu turizma u Novom Sadu

Trebinje na Sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička ponuda Trebinja predstavljena je na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Novom Sadu i to kao gost na štandu Turističke organizacije Vojvodine što je rezultat dogovora postignutog u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u dijelu na kojem izlažu partneri iz regiona zajedno sa TORS-om koja je predstavila turističku ponudu Republike Srpske.

Ovogodišnji sajam je koncepcijski redefinisan u sajam receptivnog turizma u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima što je Trebinju, kao destinaciji raznovrsnim turističkim sadržajima koja bilježi rapidan rast obima turističkog prometa i kontinuirano proširenje ponude dalo ponebnu šansu za plasman ponude.

Da je Trebinje turistička destinacija prepoznatljiva stanovnicima Novog Sada i čitave Vojvodine potvrdilo je i ovo pojavljivanje, te sa pravom možemo očekivati da će uslijed ove dobro realizovane promotivne aktivnosti broj gostiju iz Vojvodine rasti narednih godina.

 

TO Trebinje