246443758_5073808279301575_4831357729044628414_n.jpg (118 KB)

FK Leotar ljetos se uspio vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i jasno je da klub iz Trebinja želi tu što duže ostati.

U Leotaru nisu imali mnogo vremena na pripremanju stadiona za Premijer ligu jer su u posljednji trenutak saznali da će se takmičiti u najjačem rangu bh. fudbala.

Ipak, klub iz Trebinja sada radi punom parom da stadion Police bude u što boljem stanju, te da ispune sve uslove za stadion koje trebaju.

Iz Leotara juče su obradovali svoje navijače informacijama da su počeli novi radovi na ovom stadionu.

Naime, Leotar je počeo pripremne radove za postavljanje reflektora na Policama.

"Snovi mnogih Trebinjaca, a pogotovo onih kojima Leotar zauzima posebno mjesto u srcu počeli su da se ostvaruju. Juče su na stadionu Poliuce počeli pripremni radovi za postavljanje reflektorske rasvjete. Za potrebe izrade dokumentacije, počelo se sa postavljanjem tzv. 'situaciono geodetske podloge' iza sjeverje tribine našeg stadiona", poručili su iz Leotara i dodali.

"U ovom projektu zajednički učestvuju Grad Trebinje, FK Leotar, kao i NSBiH koji će obezbijediti 100 rasvjetnih tijela za reflektore. Cijena radova bit će poznata nakon izrade projektne dokumentacije i odabira izvođača radova. Očekuje se da radovi počnu početkom proljeća, a da reflektori budu u funkciji početkom naredne sezone Premijer lige BiH".