Preduzeće „Miskin komerc“ d.o.o. Trebinje doniralo je danas tonu brašna te po 100 kilograma soli i šećera Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Trebinje, u cilju pomoći našim najugroženijim građanima usljed pandemije virusa korona.miskin-pomoc.jpg

„Drago nam je da možemo da doniramo za naše građane u ovim teškim vremenima i vanrednoj situaciji. Čim se ukaže prva naredna prilika, opet ćemo dopremiti pomoć“, kaže Vladimir Miskin.

Marica Tomović, sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, zahvalna je za svaku pomoć stanovništvu u vanrednim okolnostima, uputivši poziv i ostalim privrednicima da slijede primjer „Miskin komerca“.

„Zahvaljujemo gospodinu Vladu iz „Miskin komerca“ na ovoj značajnoj donaciji za Crveni krst, jer je u ovoj situaciji, u kojoj se cijeli svijet iznenada snašao, ovo velika stvar. Hvala na svakoj podršci koju nam daje, ovo je primjer i poziv za sve naše privrednike da pomognu koliko mogu“, ističe Tomović.Navodi da će brašno, so i šećer biti uručeni onima kojima je pomoć najpotrebnija, na osnovu spiskova koje će dostaviti Centar za socijalni rad i mjesne zajednice.

„Vremena su ozbiljna, imaju ljudi brašna i ostalih osnovnih životnih namirnica, ali ne znamo koliko će trajati vanredna situacija, zato moramo dobro razmisliti kome će pomoć biti dodijeljena“, kaže sekretar trebinjskog Crvenog krsta.