Još jedna osoba u Rijeci pozitivna je na virus korona, potvrđeno je jutros za portal indeks.hr.hrvatska-korona-virus.jpg

- Iz klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu potvrđena je još jedna oboljela osoba novim virusom korona, što znači da je do sada u Republici Hrvatskoj potvrđeno osmoro oboljelih. Riječ je o bliskom kontaktu osobe iz Rijeke - potvrdili su iz štaba civilne zaštite.

Radi se o osobi koja je bliski kontakt već zaraženoj osobi iz Rijeke. Kako je dosad poznato, prva osoba koja je zaražena u Rijeci je čovjek u pedesetim godinama koji je radio u fabrici u Italiji.

Pozitivni na virus korona bili su njegova žena i njen brat. Juče je stigla vijest kako je još jedna osoba koja je bila u bliskom kontaktu sa zaraženim takođe pozitivna na virus korona. Sa današnjim pozitivnim to je pet osoba u Rijeci.

U Zagrebu je i dalje troje pozitivnih. Svi se osjećaju dobro. Danas će se sastati konzilijum doktora kako bi odlučili o daljim koracima za njih, kao i o eventualnom puštanju iz bolnice.