TrebinjeDanas redizajniran i sa novim timom kreće u novu misiju.

Hvalićemo i kritikovati. Argumentovano, profesionalno kako i dolikuje novinarskoj profesiji. Ukazivaćemo na greške ne da bismo diskvalifikovali nekoga ko nije naš istomišljenik nego da bismo pokušali, zajednički, da stvorimo bolji ambijent za život u našoj sredini.

marketing.png

Brze, precizne informacije jesu naše opredjeljenje, ali naša različitost je drugačiji ugao iz koga ćemo „rasvjetljavati“ teme iz našeg grada , regije, regiona i svijeta.

Fokus našeg interesovanja biće Trebinje i Istočna Hercegovina.

Sigurni smo da ćemo zadržati povjerenje svih Vas koji ste do sada bili uz ovaj portal , a i da ćemo broj posjetilaca povećavati svakoga dana.

Pisaćemo o temama koje Vas zanimaju, ali nećemo preći granicu koja narušava novinarsku etiku niti granicu dobrog ukusa, vaspitanja i manira.

TrebinjeDanas je portal koji je pokrenut u junu 2006. godine.

Najstariji je digitalni medij u Trebinju i Istočnoj Hercegovini i jedan od prvih internet medija u Republici Srpskoj. U prošloj godini je imao 3.5 miliona čitanja i više od 7.5 miliona pregleda stranica. Dnevna posjeta koja se i danas kreće oko 10 000 pozicionira nas , i u ovom trenutku, u sam vrh medijskog neba na ovim prostorima.

Naš tim koji je radio redizajn sjajno je odradio svoj posao.

Moderniji smo i drugačiji. Portal je tehnički prilagođen svim veličinama ekrana i jedini je portal u regiji koji posjeduje i ANDROID aplikaciju što čitaoce stavlja na samo jedan klik od svih važnih informacija u gradu , regiji, regionu, svijetu.

android-banner.png

Možete da nas pratite na Facebooku, Twiteru, Instagramu.

TrebinjeDanas nastavlja da postoji sa starim imenom i ugledom, ali sa novim timom i novom putanjom .

Otvoreni smo za saradnju i nudimo Vam i prostor za marketinško predstavljanje koje treba da ima smisao i da promoviše ozbiljnost privrednih subjekata i njihovo opredjeljenje da budu transparentniji i bliži potencijalnim korisnicima usluga. Vjerujemo da će privredni subjekti u kvalitetu rada našeg tima prepoznati i pravu priliku da se baš ovdje predstave potencijalnim klijentima.

Budite sa nama i uz nas!