Trebinje džez festival od 24. do 28. avgusta, nastupa pet bendova na pet lokacija

Trebinje džez festival od 24. do 28. avgusta, nastupa pet bendova na pet lokacija

Trebinje jazz festival 2023 (2).jpg (737 KB)

Od 24. do 28. avgusta, u našem gradu će se održati drugi po redu „Trebinje džez festival“, na kome će učestvovati pet bendova iz pet država, na pet lokacija u gradu.

U rok-baru „Underground“ 24. avgusta nastupiće Oleg Kirejev Kvartet, dan kasnije u Starom gradu trebinjsku publiku će zabavljati Kralj Čačka, dok će 26. avgusta u kafe-baru „Hedonija“ svirati Per Bas Viking Matisen trio.

Tamara Obrovac Kvartet nastupa 27. avgusta u bašti hotela „Platani“, a drugi „Trebinje džez festival“ zatvoriće Vlatko Stefanovski trio u Amfiteatru na Crkvini.

Organizator „Trebinje džez festivala“ je Kulturni centar Trebinje uz podršku Grada Trebinja, Kabineta Predsjednika Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i kompanije M:tel.

Trebinje jazz festival 2023 (1).jpg (751 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×