Srn2024-4-8_1710449_0.jpg (334 KB)

Trebinje ostaje na pobjedničkom kursu, jer su projekti, rad i zalaganje učinili ovaj grad prepoznatljivim ne samo u Republici Srpskoj, već i u regionu, rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD Trebinje Luka Petrović.

Na druženju sa više od 400 aktivista ove partije, Petrović je poručio da je snaga SNSD-a u zajedništvu, mladim ljudima kojih je sve više, te radnoj atmosferi i brojnim realizovanim projektima, kao i projektima koji su u toku i koji donose nova radna mjesta i povećanje standarda.

"Mi nastavljamo da razgovaramo sa našim sugrađanina, osluškujemo njihove potrebe i u skladu sa mogućnostima pomognemo svakom čovjeku ovog grada. Uskoro krećemo sa programima podrške penzionerima sa najnižim primanjima, privrednicima koji nisu u mogućnosti da povećaju plate zaposlenima i to će biti poseban program podrške ranicima u privatnom sektoru, taksi prevoznicima, kao i svima onima kojima pomoć bude najpotrebnija", najavio je Petrović.

On je dodao da je trebinjska opozicija doživjela potpuni debakl, te da posao SNSD-a nije da se bori s njima, već da građanima ponudi nove kvalitetne programe, dopre do svake porodice, očuva zdrav privredni ambijent i učvrsti Trebinje na turističkoj i privrednoj mapi.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da je Trebinje prepoznatljivo u cijelom regionu što govori činjenica da je potencijal SNSD-a prepoznat u svim sferama života.

"Samo kao pobjednici možemo da razmišljamo o budućnosti, da nastavimo sa milionskim projektima koje smo započeli i koje moramo da završimo i da realizujemo programe podrške našim sugrađanima", naglasio je Đurić.

On je podsjetio da je do sada realizovano više od 50 programa podrške građanima, od projekata zaposlenja, novčane podrške, pomoći učenicima, studentima, boračkim kategorijama, privrednicima...

"Izuzetna je privilegija i uspjeh što je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu prepoznao Trebinje kao grad budućnosti i što ovdje već ove godine otvara dva nova smjera, u saradnji sa našim Fakultetom za proizvodnju i menadžment", naglasio je gradonačelnik Trebinja.

On je najavio da je u pripremi i veliki broj turističkih projekata i atrakcija, od kojih je jedan izgradnja vidikovca, te niz infrastrukturnih projekata kao što su popločavanje ulica u centru grada i Starom gradu.

"Svi ovi, kao i planirani projekti, te nova zaposlenja otvoriće Trebinje još više i učiniti ga poželjnim za stanovanje i uspostavljanje saradnje sa ostalim gradovima i privrednicima iz svih oblasti", rekao je Ćurić.