Policijski službenici Policijske stanice Berkovići, provodeći planirane aktivnosti na sprječavanju nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, su dana 07. marta 2017. godine izvršili kontrolu putničkog automobila marke „Audi A-6“, na regionalnom putu R-427, u mjestu Vrijeka, kojim je upravljalo lice inicijala M.F. (1984) iz Nikšića, Crna Gora.


Kontrolom i vizuelnim pregledom uočeno je više najlonskih pakovanja u kojim se nalazila zelena biljna materija koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, nakon čega je izvršen pretres pomenutog putničkog automobila, te pronađeno i oduzeto trinaest najlonskih pakovanja u kojim se nalazila zelena biljna materija koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. Ukupno je pronađeno i privremeno oduzeto 6 kilograma i 750 grama opojne droge marihuane. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.
Na području Policijske uprave Trebinje, dana 07.03.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela i dva narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.
Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je u jednoj kladionici, jedno NN lice oštetilo terminal aparat, a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela.
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Z.S. počinila krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.
Trebinje Danas