U kladioničarskim prevarama učestvovala i trudnica, jednu osobu oštetili za 40.000 KM (Video)

Policija rs.jpg

Sedam osoba osumnjičeno je za kladioničarske prevare, a samo jednu osobu su oštetili za 40.000 KM, saznaje ATV.

Kako nezvanično saznajemo, od sedam osumnjičenih njih šest je uhapšeno, dok je sedma osoba trudnica, koja zbog tog stanja nije lišena slobode.

Oni su osumnjičeni za pranje novca, a načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa potvrdio je da je akcijom obuhvaćeno 7 osoba.

"Do sada je istraga utvrdila da se radi o količini od preko 40.000 konvertibilnih maraka, s tim da aktivnosti nisu završene", rekao je Laketa i objasnio na koji način su osumnjičeni varali ljude.

"Putem društvenih mreža su slali određene lažne Iks bonove koje su drugi pod prijetnjom uplaćivali i na taj način pribavljali određenu protivpravnu imovinsku korist, a koristeći prijetnju kao način da to urade", rekao je Laketa i napomenuo da su prevare vršene u posljednja tri mjeseca.

Podsjećamo, u jutrošnjoj akciji policije zbog kladioničarskih prevara uhapšeni su B.H., M.Z., I.Ć., S.B., N.Š. i M.M.

 

 

 

 

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×