Trebinjska policija je uhapsila tridesetjednogodišnjaka čiji su inicijali R.S. iz ovog grada koji se sumnjiči da je juče zapalio ugostiteljski objekat "Dionis" i provalio u kafić "Tvins", potvrdio je načelnik Policijske uprave /PU/ Trebinje Žarko Laketa.



Laketa je novinarima rekao da je policija osumnjičenog identifikovala istog dana na području Višegrada, nakon čega je ovo lice predato Policiji u Trebinju na dalju kriminalističku obradu.
On je naveo da je policija ukradene predmete iz ovih krivičnih djela pronašla u jednom objektu u Starom gradu.
Prema njegovim riječima, isto lice se sumnjiči da je prije mjesec dana zapalilo pomoćni objekat u trebinjskom naselju Police.
Prema nezvaničnim saznanjima, R.S. je rekao da je prije dvije godine imao sukob sa vlasnikom "Dionisa" u vezi sa saobraćajnom nezgodom.
U jučerašnjem požaru u restoranu "Dionis" u Trebinju u potpunosti izgorjela unutrašnjost objekta.
Vlasnik restorana Ljubiša Vrtikapa rekao je Srni da sumnja da su nepoznati počinioci provalili u njegov ugostiteljski objekat gdje su pili i jeli, a nakon toga zapalili restoran.
On kaže da mu nije jasno zašto mu je to učinjeno, jer se nikome nije zamjerio, već pošteno radi da bi prehranio četvoro djece
SRNA