Radovi na uređenju stadiona kod O.Š „Sveti Vasilije Ostroški“ i stadiona kod MZ Hrupjela, u okviru kojih će biti postavljena zaštitna ograda, novi koševi i golovi te urađeno iscrtavanje terena – otpočeli su danas.


Iz Gradske uprave je saopšteno da su radovi sdio aktivnosti projekta za suzbijanje nasilja i devijantnih ponašanja kod navijača, koji sprovode Centar za socijalni rad Trebinje i Forum mladih iz Trebinja, uz finansijsku podršku Međunarodne organizacija za migracije – IOM.


Izvođač radova je preduzeće „Radnik“ iz Trebinja, a kako su saopštili iz Centra za socijalni rad – pomoć u izvođenju radova će na volonterskoj osnovi pružiti i navijači Crvene Zvezde i Partizana iz Trebinja, kako bi promovisali kulturu korektnog sportskog ponašanja i navijanja bez nasilja.


U okviru istog projekta, planirane su i dvije radionice čiji će predavači biti čelnici poznatih klubova. Radionice imaju za cilj da okupe navijače u jedinstvenom nastojanju – da navijaju fer i korektno“, kažu u Gradskoj upravi.


Radio Trebinje