U novu 2018. godinu Trebinjce će večeras uvesti beogradski „Bla Bla bend“, a predgrupa je „Krugovi u žitu“.


Program počinje u 21 čas.
Iz Gradske uprave pozivaju sugrađane da 2018. godinu dočekaju na trgu, a obećavaju dobru zabavu uz omiljene hitove pop, rok i narodne muzike i kuvano vino.
Meteorolozi kažu novogodišnja noć bez padavina, temperatura oko tri stepena.
U Trebinju će, jedino u istočnoj Hercegovini, biti upriličen doček Nove godine na otvorenom.
Na inicijativu grada Trebinja, prevoznici koji obavljaju gradski prevoz u našem gradu, obezbijediće besplatan prevoz, kako bi se povećala bezbijednost građana u novogodišnjoj noći.
Svi polasci biće sa autobuskog stajališta ispred „Marketa 99“ u centru grada, a biće organizovano pet autobusa koji će prevoziti na pet putnih relacija.
Na relacijama stajalište Gorica-Banjevci i stajalište Mokri Dolovi-Gučina-Tini-južni gradski izlaz autobusi će polaziti u 1.00, 2.00, 2.30, 3.00, 3.30 sati.
Po istom redu vožnje saobraćaće i autobus na relaciji stajalište Dražin Do-Mostaći-Zasad-Hrupjela-Vinogradi-Gorica (iznad osnovne škole).
Autobus na relaciji stajalište Lastva-Aranđelovo-Nudo polaziće u 1.00 i 3.30 sati, dok će autobus na realciji stajalište Aleksina Međa-Volujac-Čičevo-Petrovo polje-naselje Crnač-Zgonjevo kretati u 1.00, 2.30 i 3.30 sati.

Ako ćete zabavu potražiti na nekim od trgova u susjednim primorskim gradovima: Budvi, Herceg Novom ili Dubrovniku, podsjećamo, na regionalnom putu Herceg Novi – Trebinje putarina se neće naplaćivati danas i 01. januara, odlučeno je u kompaniji „Univerzal Monte“, a na inicijativu Opštine Herceg Novi.
Radio Trebinje