Na 25. Međunarodnom sajmu turizma IMTM 2019 (25th International Mediterranean Tourism Market), koji se danas i sutra održava u Tel Avivu, aktivno učestvuje i delegacija grada Trebinja.
Zahvaljujći Turističkoj organizaciji Republike Srpske (Visit Srpska) Grad Trebinje, kao najbrže rastuća turistička destinacija u Republici Srpskoj, cjelokupanu turističku ponuda predstaviće na ovom prestižnom sajmu. Poseban akcenat stavljen je na prezentaciju Harcegovacke kuće ( Herzeg House). Prezentacija Trebinja obavlja se putem promotivnih turističkih materijala prilagođenih tamošnjem tržištu na Hebrejskom jeziku.
Posjetioci sajma su turistički subjketi, predstavnici inostranih turističke agencije i tur-operateri, stručna javnost, novinari i predstavnici turističke industrije Izraela.
Predstavnici Trebinja na ovom sajmu su direktor Agrarnog fonda Grada Trebinja Veselin Dutina i direktor JU Turistička organizacija Grada Trebinja Marko Radić.
Pored direktorice TORS-a Nade Jovanović i pomoćnika, u delegaciji Republike Srpske koja boravi u Izraelu su i Ministri u Vladi RS Dragica Kovač, Petar Đokić i Zlatan Klokić sa svojim pomoćnicima, te profesori Arhitektinskog fakulteta u Banja Luci. Predstavnici Grada Trebinja su direktor Agrarnog Fonda Veselin Dutina i direktor TO Trebinje Marko Radić.
Veliku pomoć prilikom organizacije i učešća na sajmu dao je i Šef Predstavništva RS u Izraelu Arie Livne.

Trebinja Danas