Gačanka Dragana Tešević ovih dana se u Bejrutu sprema za izbor za Mis Evrope 2019. godine, na kome će predstavljati BiH.


U pauzama između intenzivnih priprema za ovaj izbor ljepote, koji će se održati u glavnom gradu Libana na Dan žena, 8. mart, Dragana je našla vremena za razgovor za Srpskainfo.




Kaže da je zadovoljna modnom agencijom „Alexy Models“, sa kojom sarađuje nekoliko mjeseci.


– Oni su bili ti koji su vjerovali u mene i koji su zaslužni što predstavljam BiH na ovom takmičenju. Ovaj izbor ima tradiciju dugu 60 godina, pa je i organizacija na najvećem mogućem nivou. Smještene smo u luksuznom hotelu, jasno je definisan plan i program priprema. Stručni tim nam je maksimalno posvećen što se tiče brige o izgledu, pravilne njege i stajlinga. Uz pomoć stručnjaka iz te oblasti učimo kulturu pokreta, neverbalnu komunikaciju, javni i televizijski nastup. Prezadovoljna sam uslovima – ističe mlada Gačanka.

Dragana priča da najviše vremena u Bejrutu provodi s predstavnicama Srbije, Crne Gore i Njemačke, te da su sve djevojke jako komunikativne i kvalitetne.


– Imam najveću podršku od roditelja i momka, na čemu sam im jako zahvalna, jer bez njih bi to teško išlo. Dobila sam podršku i od sugrađana – kaže ona.


Izvor. Srpskainfo