Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković započeo je radnu posjetu Trebinju sastankom sa zamjenikom gradonačelnika ovog grada Mirkom Ćurićem.


Sastanku, koji je u toku u Gradskoj upravi, prisustvuje i generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović.
Protokolom je predviđeno da Višković u 8.30 časova razgovara sa članovima trebinjskog Gradskog savjeta, a nakon sastanka predviđene su izjave za novinare.


Predsjednik Vlade Srpske razgovaraće sa rukovodstvima "Hidroelektrana na Trebišnjici" /HET/ i Hidroelektrane "Dabar". Nakon sastanka, koji će početi u 10.00 časova u sjedištu HET-a u Trebinju, predviđene su izjave za novinare.

U 11.00 časova Višković će na radnom doručku razgovarati sa privrednicima grada Trebinja. Nakon sastanka u zgradi "Elektroprivrede Republike Srpske" u Trebinju biće objavljeno saopštenje.


Višković će u 13.00 časova u trebinjskom Kulturnom centru prisustvovati prezentaciji "Idejno rješenje spomen-sela u Mrkonjićima" koja će biti održana u okviru 6. naučnog skupa "Teologija u javnoj sferi".


Premijer Republike Srpske razgovaraće sa rukovodstvom trebinjskog građevinskog preduzeća "Herc gradnja". Nakon sastanka, koji će biti održan u upravi preduzeća u 13.30 časova, planirane su izjave za novinare.Višković će se u 15.15 časova sastati sa Njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem. Nakon sastanka u zgradi Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske predviđene su izjave za novinare.


Izvor: Srna