Turizam - Foto: SRNA
Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće ponudu avanturističkog turizma na Međunarodnom sajmu turizma "NatourAlpe – Adria", koji sutra počinje u Ljubljani.Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće ponudu avanturističkog turizma na Međunarodnom sajmu turizma "NatourAlpe – Adria", koji sutra počinje u Ljubljani.

Turistička organizacije Srpske ove godine će imati samostalan izložbeni prostor, na kojem će posebno predstaviti rafting, kanjoning, planinarenje i biciklizam.

Biće predstavljena i planina Jahorina, nacionalni parkovi Kozara i Sutjeska, Vizitor centar Pecka, Eko-zona Šipovo i slično.

- Imajući u vidu značajan broj gostiju koji u Republiku Srpsku dolazi iz Slovenije, promocija na ovom sajmu je od velikog značaja za povećanje broja turističkih kretanja - saopštili su iz Turističke organizacije.

Sajam u Ljubljani je posebno namijenjen svim ljubiteljima prirode, prirodnih vrijednosti i sadržaja, te svima onima koji uživaju u ponudi avanturističkog turizma.

Ponudu atraktivnih programa uživanja u Srpskoj na štandu Turističke organizacije Republike Srpske predstaviće i turističke organizacije gradova Banjaluke i Trebinja.

Akcenat će biti stavljen i na festivalsku ponudu, kao i ponudu siti brejk destinacija.

Međunarodni sajam turizma "NatourAlpe – Adria" traje do 26. marta.