Milorad Medan, Trebinjac koji je imao žestoku raspravu s Jelenom Karleušom nakon nastupa svoje supruge, gdje je ona Miru Medan izvrijeđala za mjesto odakle dolazi u emisiji “Zvezde Granda”, dobio je odgovor na svoj status “Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku”.


Naime, Jelena Karleuša je na svom Facebook profilu odgovorila Trebinjcu.
– Moji komentari u “Zvezdama Granda” uvijek izazivaju veliku polemiku. Mnogi su sa mnom saglasni, mnogima se moji komentari uopšte ne sviđaju. ALI SVI GLEDAJU. To i jeste moja uloga. Mogu ja da se nekom dopadam ili ne, ali jedno je opštepoznato – uvijek govorim istinu.


Ne da bih nekoga povrijedila, već da bih pomogla. E, sada, neko to ne razumije, nekoga istina boli i ne prihvata je, misleći da je nepravedno ispao, da je najbolji itd… A oni pametni saslušaju, razmisle i sljedeći put se na scenu vrate još BOLJI. Ovo je šoubiznis, niko nikoga ne tjera da se takmiči u “Zvezdama Granda”. Zato se ili poštuju pravila ove igre ili nestaješ. Osim ako nisi ja. Prosto kao pasulj – napisala je Jelena uz fotografiju na Instagramu.


– Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu. Ali, ako bude poslušala moje savjete, možda je pogledaš barem ti kad već u ovom poslu onakva nema šanse – dodala je Jelena, piše Avaz.

Izvor: Srpskainfo