Na teritoriji koju operativno pokriva Policijska stanica Bileća oduzeto je 1000 paklica cigareta različitih vrsta.



Policijska stanica Bileća je juče, 28. februara 2018. godine, izvršila kontrolu putničkog automobila marke „Volkswagen“, tip „Passat“, na magistralnom putu M-20, u mjestu Krivača, Opština Bileća, kojim je upravljalo lice inicijala D.P. (1974) iz Pala, a u kome je kontrolom i vizuelnim pregledom uočena određena količina akcizne robe – cigareta.
Lice inicijala D.P. je saslušano u svojstvu osumnjičenog za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.
Policijska uprava Trebinje je od početka 2018. godine ukupno oduzela 33 748 paklica cigareta različite vrste, bez akcizne markice i oko 84 kg rezanog duvana.


Na području Policijske uprave Trebinje, dana 28.02.2018. godine, evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.
Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala J.P. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Lj.V. počinila krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Policisjka stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Krađa“.
Policisjka stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala V.M. i R.L. počinila krivično djelo „Krađa“.
Trebinje Danas