U Trebinju sutra promocija Srednje škole unutrašnjih poslova

136319.jpg (171 KB)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizuje sutra za srednjoškolce u Trebinju promociju Srednje škole unutrašnjih poslova.

Predstavnici Uprave za policijsku obuku i Policijske uprave Trebinje upoznaće učenike o mogućnostima upisa u Srednju školu unutrašnjih poslova i o drugim detaljima koji se odnose na način školovanja.

Učenicima će biti izvedena taktičko-pokazna vježba pripadnika Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje, te izložena i oprema, sredstva za rad i vozila koje koriste policijski službenici, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske donijela je krajem marta odluku o osnivanju Javne ustanove Srednje škole unutrašnjih poslova, a u školskoj 2023/2024. godini Srednja škola unutrašnjih poslova vršiće prepis učenika iz drugih razreda srednjih škola u treći razred Srednje škole unutrašnjih poslova.

Promocija je zakazana za 12.00 časova u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", dok su izjave za novinare planirane u 11.45 časova.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×