U Trebinju se 17. aprila svečano otvara moderan hotel sa 4 zvjezdice „SL Industry”.


Smješten na samo 2 km od centra grada, ovaj hotel nalazi se u restauriranoj zgradi koja datira iz 1980-ih godina, spajajući moderan i industrijski stil koji se ogleda u namještaju, ciglenim zidovima, crno bijelim fotografijama i eksponatima industrijskog alata.


Gostima je na raspolaganju 49 moderno opremljenih soba, od čega 36 dvokrevetnih sa bračnim krevetom, 12 deluxe dvokrevetnih soba i jedan Executive apartman. Kombinacija vintage namještaja sa modernim dizajnom, industrijskog šarma i savremenog prostora, uz prepoznatljivo hercegovačko gostoprimstvo, učiniće boravak gostiju u ovom hotelu nezaboravnim.
– Unikatne sobe, koje su simbol urbanog i modernog, zadovoljiće potrebe kako turista, tako i poslovnih ljudi. Kombinacijom betona i drveta učinjeno je da ambijent soba dobije što robusniji, industrijski izgled – otkrivaju iz „SL Industry“ hotela.


U sklopu hotela nalazi se i á la carte restoran sa bogatom ponudom jela i pića. Restoran, koji takođe obiluje detaljima modernog i industrijskog stila, ima 90 sjedećih mjesta, kao i veliku terasu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci, mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.


Ponudu ovog atraktivnog hotela upotpunjuje i konferencijska sala kapaciteta 90 mjesta, pogodna za održavanje seminara, prezentacija, predavanja… Sala je klimatizovana i opremljena bežičnim internetom i najmodernijom vizuelnom i tehničkom opremom koja garantuje visok stepen profesionalnosti.


– Adekvatan nivo dnevne svjetlosti u kongresnoj sali omogućava nesmetano održavanje poslovnih skupova, seminara i sastanaka, a predah možete pronaći u sali koja je namjenjena za kafe pauzu – ističu iz ovog hotela, koji posjeduje i kristalnu salu kapaciteta 40 mjesta u sjedećoj postavci. Kristalna sala je idealna za organizaciju koktela, banketa i svečanih večera.
Hotel “SL Industry” udaljen je svega 30 km od dubrovačkog aerodroma Ćilipi i 58 km od aerodroma Tivat. Hotel nudi usluge transfera i iznajmljivanja vozila, kao i besplatan parking.
Turistički Svet