Obavještavamo građane i sve učesnike u saobraćaju da danas, 14.5.2017.godine, počinju radovi na sanaciji ulice Kralja Petra Prvog Oslobodioca, dionica od Kamenog mosta do ukrštanja sa ulicom Nemanjina.


S tim u vezi, doći će do potpune obustave saobraćaja na pomenutoj dionici, dok će režim saobraćaja u ul.Luke Ćelovića i ulici Cara Lazara i carice Milice biti privremeno promijenjen na sledeći način:
-u ul Luke Ćelovića saobraćaj će se odvijati u jednom smjeru, i to od istoka ka zapadu.
-u ul. Cara Lazara i carice Milice se zabranjuje parkiranje na zapadnoj strani ulice, i režim saobraćaja mijenja u dvosmjeran.



Rekonstrukcija će biti izvršena u četiri faze, a radove zajednički finansiraju Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske" i Grad Trebinje.
Prva faza obuhvata rekonstrukciju od gradske apoteke do ulice Nemanjina, a radnici očekuju da će ovu fazu završiti za sedam dana.
U nastavku radova, biće rekonstruisan dio od Centra za informisanje i obrazovanje do upravne zgrade "Agrokopa", dok treća i četvrta faza obuhvataju rekonstrukciju od Agrokopa do Luča, odnosno do posjećeg vatrogasnog doma.
Radovi će biti izvođeni svakog dana od 7.00 do 20.00 časova, a tokom izvođenja radova, u potpunosti će biti obustavljen saobraćaj na dijelovima dionica koje se rekonstruišu.
U rekonstrukciju će biti uključene i nadležne službe iz "Vodovoda", Elektrohercegovine" i "M:tela".
Takođe, molimo građane i sve učesnike u saobraćaju na povećan oprez i strpljenje u periodu dok traju radovi.

Grad Trebinje/SRNA