Dvije radnice zaposlene u Vrtiću "Naša radost" u Trebinju, u odjeljenju u Policama, potukle su se, nakon čega su izgrebane zatražile pomoć u Službi hitne medicinske pomoći.Portparol Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić rekla je Srni da se tuča dogodila jutros oko 9.00 časova, navodeći da je riječ o ženskim osobama čiji su inicijali N.N. i A.Š.
Cvijetićeva kaže da je u toku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će se utvrditi da li je riječ o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti.
Direktor Vrtića "Naša radost" Aleksandar Vukanović potvrdio je Srni da su obje radnice danas suspendovane.
On je rekao da će u ponedjeljak, 15. maja, biti saslušane pred komisijom, te da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

U Službi hitne medicinske pomoći Srni je rečeno da su im se za pomoć obratile dvije ženske osobe koje su po licu i vratu imale ogrebotine od noktiju i zuba.
Iako je riječ o lakšim tjelesnim povredama, u ovoj službi kažu da se može zaključiti da tuča nije bila bezazlena.
Nakon što su im sanirane povrede, obje su puštene kući sa preporukama o daljem tretmanu.
Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o ranijem direktoru ustanove "Naša radost" Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.
Neki roditelji čija djeca pohađaju ovaj vrtić kažu da su im mališani po povratku kući ispričali kako su se dvije tete potukle
Srna