Investitori koji su ovjerili svoja pisma namjere za ulaganja u Trebinje zainteresovani su za projekte iz oblasti poljoprivrede, proizvodnje dječije hrane, tekstilne i industrije medicinske opreme, proizvodnje boja i lakova, izgradnje benzinskih stanica, dva hotela i filmskog centra.


Ovo stoji među zaključcima Investicione konferencije, koje je na završnom obraćanju medijima, po zatvaranju dvodnevnog skupa, saopštio gradonačelnik Trebinja Luka Petrović.
Naravno da će ovi investitori dobiti odgovore na postavljene upite i njihova pisma namjera – i mi ćemo saopštavati rezultate dogovora, jedan po jedan, onako kako se budu i realizovali“, istakao je Petrović.
On je rekao da je Investiciona konferencija ispunila očekivanja, da su sve vrijednosti Trebinja promovisane na kvalitetan način – sa kvalitetnim moderatorima, prezentatorima, video i štampanim prilozima, te da ga raduju pozitivne reakcija učesnika ponuđenim resursima za investicije.
„Posebno u novim poslovnim i ekonomskim zonama grada Trebinja – Volujac i Novo Trebinje, gdje su mnogi od njih vidjeli šansu da započnu svoj biznis“, istakao je Petrović.
Radio Trebinje